Spillbare sinte fugler bursdag kake

det har blitt en familie tradisjon som jeg gjør stadig mer latterlig bursdag kaker for mine barn hvert år. Så når min lille gutt Ben slått 6 år gammel, jeg trodde jeg ville har en sjanse å gjøre ham en spillbar sinte fugler bursdag kake med arbeider katapult og avkjølt fugler som ammunisjon. Det tok 10 timer å lage og 2 minutter å ødelegge!

Innholdsfortegnelse
Trinn 1-gjør basen
Trinn 2-utforme hvor sinte fugler
Trinn 3-Hvordan lage griser og fuglene
Trinn 4-hvordan lage steiner og is
Trinn 5-Bake, kutt og plassere din wafere
Steg 6 – Gartner
Trinn 7-endelig bygging og riving

Hva du trenger
-Catapult-jeg kjøpte denne Browning Match katapult fraAmasone
-Gamle bokhylle eller trestykke
-Aluminiumsfolie
-Selvklebende tape
-Så
-Bore og tre øvelser Bürs
-Permanent markør penn
-Et par pakker med Tunnocks karamell wafere
-Sjokoladekake oppskrift og ingrediensene (noen sjokoladekake mix vil gjøre)
-Glasur-hvit klar til å rulle (jeg brukte sølvskje ting)
-Glasur-Regal is farget klar til å rulle (jeg brukte Dr.Oetker pre blandet)
-Marsipan (igjen sølvskje ting er flekk på)
-Betty Crocker glasur-1 balje med vanilje, 1 balje med sjokolade fudge
-Konditorfarge-grønn (for gresset), svart (for steinen), blå (for isblokker)
-Stor slikkepott
-Smør kniv
-Skarp kniv
-Thin(ish) kunstners pensel

Trinn 1-gjør basen
Så en gamle bokhylle som er ca 6-8 tommer bredt til rundt 3-fot lang

Dekke bokhylle i tinn folie og bruke selvklebende tape for å feste det til bunnen

Plasser katapulten i enden av bokhylle og trekke rundt foten med en permanent markør penn. Deretter bruke drill og tre borekroner for å bore et hull som du kan sporet katapulten inn-viktig: bore i en liten vinkel slik katapulten er lener seg litt tilbake. Jeg gjorde noen prøvebilder før boring og dette ga best resultat når skyting katapulten.

Kontroller du kan sporet katapulten i styret før du is styret. Du vil den skal være trangt.

Trinn 2-utforme hvor sinte fugler
Jeg ikke velger å kopiere en eksisterende sinte fugler nivå, som det er langt morsommere (og litt lettere) å freestyle det. Først få alle dine Tunnocks karamell wafere og strø dem over brettet å se hvor mye plass du har å leke med.

Neste, begynne å bygge og jobbe ut hva bygging fungerer for deg. Husk at du ikke vil bygge for høyt, eller de vil falle mens du tar mål, som det ferdige nivået skal være skjøre nok til at du kan lykkes knuse den i stykker.

Hell deg en drink og begynne å skissere noen grunnleggende design. Det spiller ingen rolle om du ikke kan tegne. Å ha en grov plan virkelig hjelper når det gjelder å sette det hele sammen som du ser i videoen ovenfor.

Trinn 3-Hvordan lage de griser og fugler
Jeg bokstavelig talt bare hadde sinte fugler åpne på telefonen og holdt en åpen så jeg kunne se tilbake til den tid. Første trinnet er å gjøre kroppen og grunnleggende form av griser og fugler. Bruk din ferdigblandet farget glasur og rulle ut kulene bruker litt hvetemel kommer klissete og uhåndterlig.

Topp-tips: Stikker biter av glasur sammen er ikke lett når du har dekket det i hvetemel, men jeg fant en løsning. Bare dyppe delen du vil stikke i litt mer hvetemel, deretter dab vann på den med spissen av en kniv (biter er ganske liten og vanskelige)-Dette gjør en gluey konsistens som hjelper sikre mordaer og nebb til organer.

La den ut over natten. Glasur vil stivne mye, transformere fuglene til langt bedre ammunisjon og griser i mer solid mål. I tillegg har likene herdet gjør det mye enklere å bruke finpuss og detaljer om morgenen, så du vil være mindre bekymret for dem squishing i hendene som du legger til øyne, fjær, og quiffs. Topp-tips: Marsipan er perfekt fargen til rød fuglens magen.

Trinn 4-hvordan lage steiner og is
Sprekk åpne din pakke klar-til-Rull hvit glasur. Bruk din skarp kniv for å kutte ut noen store trekanter og firkanter (steiner), og noen mindre kuber og rektangler (ice).

For å skape stein effekten, bruk din tynn pensel til å male rundt kantene med ufortynnet mat fargestoffer. Deretter pop litt svart mat farging i et glass og legge et par bilder av vann for å fortynne det. Dette gir deg en gråaktig nyanse som du kan blande i midten, arbeider fra kantene innover.

For å lage is effekten, maling rundt kantene med ufortynnet blå konditorfarge. Når du er ferdig, som med steiner, fortynne blå litt. Men denne gangen ikke fylle ut de resterende mellomrommet. I stedet male en rekke tilfeldige diagonale linjer (alle i samme retning) for å gi effekten av is.

Trinn 5-Bake, klippe og plassere din kake og wafere
Nå bruke noen standard sjokoladekake oppskrift for å bake en kake. Hvis du har en, bruk en rektangulær eller firkantet bakervarer tin, som betyr dette har mindre svinn når du starter fordyrende landskapet.

Se skisse og kuttet kaken til størrelse, plassering brikkene på brettet ditt folie-dekket kake.

Bruk svart markør pennen til å tegne linjer rundt biter av landskapet. Deretter tar kaka av. Dette er slik at når du is styret, du ikke kaste bort glasur og kan bare legge til grønt gress glasur der den trenger å gå.

Når du er ferdig, får din sjokolade fudge Betty Crocker glasur og dab en klump under hver spankulere på din Tunnocks karamell wafere. Dette bidrar til å holde dem sammen litt bedre, og hjelper når du er plasser dem i siste byggefasen.

Steg 6 – Gartner
Tomme din gryte med Betty Crocker vanilje glasur i en bolle og holder legge heathy spruter grønne food coloring til du er fornøyd med skyggen av gresset.

Spre din grønn glasur over styret med din slikkepott, unngå pre-merket områder hvor kakene skal sitte.

Gresset effekten oppnås bare ved tilfeldig dabbing og trekke glasur poeng. Etter en time eller så vil det stivne litt så det holder formen.

Plasser kakene i sporene på brettet, så bruk din balje med sjokolade fudge glasur for å dekke dem. Dekke hver kake omtrent med din slikkepott, så bruk din smør kniv avsluttet det jevnt.

Trinn 7-endelig bygging og riving
Start ved å plassere wafer buer på bordet. Kile dem ned som best du kan, som de vingle og velte på den minste nudge. Begynn å plassere din stein og is blokker der du ønsker dem.

Siste trinnet posisjonerer din pigs. Holde en stødig hånd og plassere dem hvor din som. Husk å gjøre et det tenkte, og sette dem i vanskelige steder også, som du vil at den skal være en morsom utfordring.

Nå er det tid for å slippe løs og starte pelting de grisene med din avkjølt fugler!

Len deg tilbake og nyt blodbad. Da kutte en fett stykke sjokoladekake som en belønning.

Beslektede Emner

Spillbare sinte fugler kake

det har blitt en familie tradisjon som jeg gjør stadig mer latterlig bursdag kaker for mine barn hvert år. Så med min lille gutt Ben snu 6 år gamle over helgen, og setter pris sin kjærlighet til sinte fugler, tenkte jeg jeg ville har en sjanse å gjør...

Spillbare sint fugl kake - bursdag Edition

Jeg gjorde sint fugler kake for min beste venn. Han hadde bedt om denne kaken i to måneder før hans fødselsdag. Derfor gjorde jeg det for ham. Sinte fugler spillet har en rekke temaer, årstider, rio, etc. Som de har ikke opprette bursdag tema. Så jeg...

Hvordan lage en sinte fugler "Bunker" for en kake

en enkel og deilig tutorial på hvordan å gjøre en sint fugler bunker. Dette er hvordan jeg alltid gjør meg bunkere. De er enkle og det eneste verktøyet du trenger er brosteinsbelagte mønster eller du kunne lage din egen Brostein med ekstra fondant. N...

Sint fugl på sprettert

Mine sønner liker sinte fugler... Jeg må si gal sinte fugler, spesielt min yngste en. Han kan spille (eller krever oss å spille mens han klokker og giggles) spillet på Roku, selv om hans mål er ikke perfekt ennå. Jeg tror han finner de på hans tablet...

Sinte fugler bursdagskort

Min venn er veldig inn sinte fugler som for sent, så for deres bursdag jeg har besluttet å gjøre dem et 3D sint fugl bursdagskort.Materialer:Kartong av ulike fargerEmbellishmemtsMarkørerTrinn 1: Klippe kortet størrelse Bestemmer hvor stor (eller lite...

Arduino bursdag kake Topper

I feiringen av Arduinos bursdag på 2 April besluttet jeg å gjøre en fantastisk Arduino-baserte bursdag kake topper med elecronic "lys" som kan bli blåst ut.Stykkliste:1 x Arduino UnoFor hver "lys", trenger du: 1 x 5mm gule LYSDIODEN2 x...

Slynge skudd kontrolleren for sint fugler

Lær å lage en enkel slynge skudd enhet å spille sinte fugler bruke Arduino Leonardo. Nedenfor er Arduino koden forklaring i kommentarer./*Denne koden er allemannseieForfatter: alpeshVithaDato: 18 mai 2013*/int sPull = 0; Start posisjon på x-aksenint...

Bursdag kake Frappuccino oppskrift

Starbucks' bursdag kake Frappuccino ble introdusert et år siden Starbucks' 20th Anniversary. Det er en ganske velsmakende koffein-fri frappuccino som vanilje og hasselnøtt og er toppet med en bringebær pisket krem. På grunn av sin popularitet, bestem...

Undersåtter/sinte fugler dampede boller

Vanlig men yummy dampet bun kan forvandles til mer attraktiv boller av maling på dem med mat farger.Her er en oppskrift for flott dampet bun med hjemmelaget rød bønne fylle.Trinn 1: Ingredienser og metode Søt rød bønne lim/anko1 c rød bønne, suge ove...

Knex sinte fugler

denne knex sinte fugler. laget av knex og jenga. med slynge skudd! (4% går til knexinventions 49) Takk for slynge skudd Shoobygooby.Trinn 1: Fugler/grisen Se på bilder å gjøre fuglene og grisen. (jeg gjorde trinnene for sort fugl bare.)Trinn 2: Slyng...

Lett sint fugler maske

før jeg begynner, hvis du liker denne Instructable, vennligst stemme for det i Halloween Contest. Takk!Dette var opprinnelig ment å være en Instructable, mer så en siste liten drakt. Så ting er ikke akkurat dokumentert best. Som blir sagt, denne "ibl...

Enkel sint fugl kostyme og Candy Basket

min sønn virkelig ønsket å være en sint fugl for Halloween, jeg kunne ikke finne noen kostymer at jeg var villig til å kjøpe online og kunne ikke finne noen lokale, så det er da jeg bestemte meg å lage min egen. Jeg er ikke veldig flinke til å sy og...

Sinte fugler grønnsaker Pizza

jeg håper jeg ikke lei allerede angry fuglene da jeg snudde deres grisen fiende i brokkoli :)Dette er min versjon av grønnsaker pizza... Oppgradert for å være ikke bare morsomt og enkelt å lage, men velsmakende også! Dette er bra for voksne og barn,...

Hvordan lage bursdag kake kavringer

Hvis du har funnet deg følelsen som om det var noe som mangler fra livet ditt, jeg har svaret. Bursdag kake kavringer. Det er hva har vært savnet.Alle som mener at shortcake med jordbær er det slutt hele kjeks dessert, åpne øynene allerede. JEG TILBY...

DY-NO-MITE! bursdag kake

dette er en dekorere/kake sculpting prosjektet. Lær hvordan å forvandle to 13 x 9 kaker til en deilig spiselige bombe. Dette er en super morsom bakervarer prosjektet + ganske enkelt så langt som kake sculpting går. ferdig kake formen ikke avviker mye...

Sinte fugler karneval spill

tid til pop de grisene, for reals! Dette er min versjon av en søt sinte fugler-relaterte spill. Min mann og jeg kjører en liten spill messe på et lokale karneval og jeg gjorde alle spill. (Tips et troll, ringen kaste, bean bag kaste, nerf shoot-out o...

Sinte fugler

jeg fant denne bedårende håndverket på utube og tenkte jeg ville dele det med instructables samfunn. Jeg kunne se potensialet i å gjøre dette håndverket til mer enn en hår sløyfe. Barn i alle aldre kan gjøre dette søte sint fugl håndverket. Det kan v...

Sinte fugler cupcakes

gris fra sinte fuglerTrinn 1: Fondant gonna trenger grønn konditorfarge og fondant kopier dette å få oppskriften for fondant http://allrecipes.com/recipe/cake-fondant/detail.aspx?event8=1&prop24=SR_Title&e11=fondant&e8=Quick%20Search&event...

Virkelige liv sinte fugler

jeg gjorde virkelige sinte fugler spillet.Video av dette prosjektet:Materialene du trenger:FimoAkryl fargerPolystyren ballerTre pinnerEt stykke tre som ser ut som sprettertStrikkPapirSuperlimSellotapeVerktøyene du trenger:KnivPenselTrinn 1: Modell fu...